Wie

De kern van HR22 wordt gevormd door de twee partners:

Rosanne Jonker

Ik ben er van overtuigd dat focus, goede samenwerking en geluk op het werk cruciaal zijn om beter te functioneren en daardoor beter te presteren.

Ik laat mensen van elkaar leren, gericht op de doelen van de organisatie met meer geluksrendement voor henzelf én voor de organisatie. Leren flexibel om te gaan met veranderende situaties is zijn geld meer dan waard! Het stimuleren van employability waardoor mensen met meer plezier naar hun werk gaan, betere en bredere inzetbaarheid en mobiliteit ontstaat, levert zoveel op!
Je voelt je minder gestrest, ervaart meer geluk op je werk, meer grip op je werk, het ziekteverzuim gaat omlaag, je kansen intern en buiten de organisatie waar je werkt nemen toe. Kortom, het is zowel voor de organisatie als de individuele medewerker van groot belang!

Na mijn studie rechten en 4 jaar hard werken in de advocatuur besloot ik de overstap te maken naar het bedrijfsleven. Als arbeidsrecht jurist heb ik in 15 jaar een aantal grote reorganisaties begeleid en veel individuele geschillen behandeld. Mijn natuurlijke neiging om te komen tot een voor iedereen acceptabele oplossing leidde ertoe dat ik me ben gaan bekwamen als Mediator en Coach. De laatste jaren begeleid ik vanuit bevlogenheid om meer samenwerking en geluk binnen werksituaties te creëren vele intervisies en teamcoachings. Ook begeleid ik Executives, Young Professionals en medewerkers in focus en wendbaarheid

Ik kom graag snel tot de kern, ben gericht op doelen en ga uit van de talenten van mensen. Ik zet daarbij mijn humor en enthousiasme in.

Gideon Boekenoogen

Bij alles wat ik doe en om me heen zie, denk ik al gauw, dat kan beter!

Na mijn studie Sociologie en Bedrijfskunde ben ik in 1991 begonnen als P&O en HR professional. In mijn carrière heb ik alle denkbare HR functies uitgevoerd. Zo heb ik leiding gegeven aan een team HR professionals bij Albron en de Personeelsadministratie bij KPMG Consulting. Bij Atos was ik verantwoordelijk voor Outsourcing en HR Analytics. Kortom ik ben zowel strategisch als inhoudelijk van alle (HR) markten thuis.

Mijn talent ligt op het gebied van het beste uit mensen en teams te halen. Ik help scherp te analyseren, continu te verbeteren. Ik zie wat werkt en wat niet meer nodig is en zorg ervoor dat je effectiever kunt werken. Bovenal ben ik nieuwsgierig. Ik hou ervan zaken met humor en relativering te benaderen en haal mijn plezier uit samenwerken en bijdragen aan creatieve oplossingen die de organisatie werkelijk verder helpen.

Als Master Socratisch Coachen (Masterclass gevolgd bij Hilde Veraart) ben ik meer en meer werkzaam als trainer, coach en begeleider van scherpe intervisie. Mijn passie ligt bij het verbeteren van de HR functie zodat bedrijven het beste uit mensen en samenwerking halen.

Netwerkorganisatie

In deze tijd versterkt de kracht die het netwerk van professionals, veranderaars en interimmers heeft op het moment dat we de verbinding zoeken en vinden, exponentieel. Waarom zouden we alles alleen moeten doen? Omdat het in onze functie-omschrijving vermeld staat? Omdat we willen tonen dat we prima in staat zijn om alles zelf te kunnen? Kunnen we niet beter doen waar we goed in zijn en waar we energie van krijgen, zodat we het ogenschijnlijk zonder inspanning waarmaken? Kunnen we die zaken waar we minder in zijn niet beter aan een ander overlaten omdat die er beter in is en er meer lol aan beleeft?

Ik werk samen met sterke professionals. Als ik iets niet kan oppakken, vanwege het ontbreken van tijd of omdat ik niet de expert ben voor de vraag van de opdrachtgever, dan heb ik een uitgebreid netwerk van zelfstandige professionals om me heen die wel de juiste match zijn voor jouw vraag.

Partners

HR22 werkt o.a. nauw samen met Hilde Veraart, Socratisch Coachen en Human Reach HR

Naast deze directe samenwerkingspartners kan HR22 razendsnel schakelen met een groot netwerk aan specialisten en generalisten, die absoluut te vertrouwen zijn, excellent zijn en het goede voor u als klant willen.

Ondersteuning van HR22

HR22 laat zich op haar beurt ook helpen.

CC Boekhouding en Advies

ondersteunt HR22 met haar boekhouding www.ccboekhouding.nl

Van Velthuisen Creative

ondersteunt HR22 met haar huisstijl www.vanvelthuisen.nl

 WP3DW

ondersteunt HR22 met haar website www.wp3dw.nl