Wie we zijn

HR22 is een klein bedrijf met een groot bereik. Bestaande uit 3 partners met breed gevarieerde achtergronden, vormen we samen een team met veel verschillende expertises.  

Ongeacht de persoonlijke verantwoordelijkheden binnen onze werkzaamheden als bedrijf, gaan we elke klus gezamenlijk aan.  

HR22 bestaat uit: 

Rosanne

Jonker

Organisatie adviseur, arbeidsrecht jurist, (team)coach en mediator  

Ik ben ervan overtuigd dat focus, goede samenwerking en geluk op het werk cruciaal zijn om beter te functioneren en daardoor beter te presteren.  

Na mijn studie rechten en 4 jaar hard werken in de advocatuur besloot ik de overstap te maken naar het bedrijfsleven. Als arbeidsrecht jurist heb ik in 15 jaar een aantal grote reorganisaties begeleid en veel individuele geschillen behandeld. Mijn natuurlijke neiging om te komen tot een voor iedereen acceptabele oplossing leidde ertoe dat ik me ben gaan bekwamen als Mediator en Coach. De laatste jaren begeleid ik vanuit bevlogenheid om meer samenwerking en geluk binnen werksituaties te creëren vele organisatie en team coachings. Ook begeleid ik Executives, Young Professionals en medewerkers in focus en wendbaarheid. 

Door de coaching leer je als organisatie en team(s) flexibel om te gaan met situaties in een snel veranderende wereld. Dat is cruciaal om uiteindelijk tot energiegevende samenwerkingen en prestaties te komen.  

Voor de organisatie levert het op dat het ziekteverzuim omlaag gaat, er een bredere en flexibelere inzetbaarheid komt en medewerkers meer eigen verantwoordelijkheid nemen,  waardoor het rendement uiteindelijk toeneemt. 

Ik kom graag snel tot de kern, ben gericht op inclusiviteit, vertrouwen en samenwerking. Ik schuw niet om lastige onderwerpen te benoemen en zet daarbij mijn humor en enthousiasme in. 

Gideon

Boekenoogen

HR Manager & Organisatie adviseur

Bij alles wat ik doe en om me heen zie, denk ik al gauw, dat kan beter! 

Na mijn studie Sociologie en Bedrijfskunde ben ik in 1991 begonnen als P&O en HR professional. In mijn carrière heb ik alle denkbare HR functies uitgevoerd. Zo heb ik leiding gegeven aan een team HR professionals bij Albron en de Personeelsadministratie bij KPMG Consulting. Bij Atos was ik verantwoordelijk voor Outsourcing en HR Analytics. Kortom ik ben zowel strategisch als inhoudelijk van alle (HR) markten thuis.  

Mijn talent ligt op het gebied van het beste uit mensen en teams te halen. Ik help scherp te analyseren, continu te verbeteren. Ik zie wat werkt en wat niet meer nodig is en zorg ervoor dat je effectiever kunt werken. Bovenal ben ik nieuwsgierig. Ik hou ervan zaken met humor en relativering te benaderen en haal mijn plezier uit samenwerken en bijdragen aan creatieve oplossingen die de organisatie werkelijk verder helpen. 

Als Master Socratisch Coachen (Masterclass gevolgd bij Hilde Veraart) ben ik meer en meer werkzaam als trainer, coach en begeleider van scherpe intervisie. Mijn passie ligt bij het verbeteren van de HR functie zodat bedrijven het beste uit mensen en samenwerking halen. 

Noor

Boekenoogen

Marketing & Communicatie manager

Ik geloof erg in de kracht van creativiteit en design expertise in elke soort werkomgeving.  

Na het afronden van mijn Bachelor Industrial Design aan de Technische universiteit, ben ik in September 2021 aangesloten bij HR22. Hier werk ik als Marketing & Communicatie Manager, illustrator en Design Thinker. Staande aan het begin van mijn carriere, ben ik met veel enthousiasme mijn eigen bedrijf ‘Door Noor’ begonnen om te exploreren waar mijn design expertises inzetbaar zijn. Naast het werk bij HR22 heb ik de productie en marketing gedaan bij een theatergezelschap, werk ik als web-designer, ben ik mede-eigenaar van een evenementenorganisatie en ben ik werkzaam in de horeca.  

Van idee tot uitvoering en product komen is een proces wat in elk werkveld van toepassing is. Toepassen van het Design Thinking model, waar mijn opleiding op gebaseerd is, zorgt voor een creatief vrije maar uiteindelijk meer gefocuste aanpak voor het zoeken naar oplossingen of het genereren van nieuwe ideeën. Het zorgt daarnaast ook voor een overzichtelijker proces van begin tot eind. HR22 staat voor het creëren van een gelukkige en helpende sfeer op de werkvloer. Ik geloof erg in de kracht van een overzichtelijk proces waarin medewerkers zich gehoord en in hun kracht voelen. Hierin komen HR, Coaching en Design samen.  

Netwerkorganisatie

In deze tijd versterkt de kracht die het netwerk van professionals, veranderaars en interimmers heeft op het moment dat we de verbinding zoeken en vinden, exponentieel. Waarom zouden we alles alleen moeten doen? Omdat het in onze functie-omschrijving vermeld staat? Omdat we willen tonen dat we prima in staat zijn om alles zelf te kunnen? Kunnen we niet beter doen waar we goed in zijn en waar we energie van krijgen, zodat we het ogenschijnlijk zonder inspanning waarmaken? Kunnen we die zaken waar we minder in zijn niet beter aan een ander overlaten omdat die er beter in is en er meer lol aan beleeft? 

We werken samen met sterke professionals. Als we iets niet kunnen oppakken, vanwege het ontbreken van tijd of omdat wij niet de experts zijn voor de vraag van de opdrachtgever, dan hebben we een uitgebreid netwerk van zelfstandige professionals om ons heen die wel de juiste match zijn voor jouw vraag. 

Partners

HR22 heeft vaste partners waar zo nu en dan mee samen gewerkt wordt, zoals momenteel YNNO. 

Naast deze directe samenwerkingspartners kan HR22 razendsnel schakelen met een groot netwerk aan specialisten en generalisten, die absoluut te vertrouwen zijn, excellent zijn en het goede voor u als klant willen. 

Ondersteuning van HR22 

HR22 laat zich op haar beurt ook helpen door: 

 

CC Boekhouding en Advies 

ondersteunt HR22 met haar boekhouding 

www.ccboekhouding.nl  

Van Velthuisen Creative 

ondersteunt HR22 met haar huisstijl 

www.vanvelthuisen.nl 

WP3DW 

ondersteunt HR22 met haar website 

www.wp3dw.nl 

Door Noor 

ondersteunt HR22 met haar marketing, communicatie en vormgeving 

LinkedIn