Reset HR

Reset HR

Je bent gepassioneerd met HR bezig in jouw organisatie. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, toch wil het niet goed lukken om HR echt een stap voorwaarts te brengen. Het is tijd voor de reset knop. Reset HR!

Samen met een ervaren coach ontwikkel je een visie op wat echt belangrijk is voor HR binnen jouw specifieke organisatie. Vanuit die visie analyseer je wat topprioriteiten zijn en stel je een actieplan op waarmee je direct aan de slag kunt.

Na deze dag heb je een duidelijke eigen HR visie voor jouw organisatie en kun je aan de slag om een stap voorwaarts te maken.

Bel me op 06 – 18 54 93 68 voor meer informatie.

  • De kwaliteit van een organisatie wordt voor het grootste deel bepaald door haar medewerkers en hoe ze samenwerken.
  • “Poor firms ignore their competitors, average firms copy their competitors, winning firms lead their competitors”
  • Verbetering van de HR functie kan tegen relatief geringe kosten leiden tot grote baten.
  • Winning HR is geen kwestie van de beste producten inkopen, maar datgene doen wat voor de organisatie werkelijk van waarde is en niet doen wat nauwelijks waarde toevoegt.
  • HR kan het verschil maken! De basis voor een winning firm!

HR22 helpt je focus aan te brengen in het HR werk. Je leert stoppen met werkzaamheden die niet bijdragen en de dagelijkse werkzaamheden slimmer en sneller te doen. Door het leren en toepassen van Agile principes kun je de belangrijke projecten in korte tijd uitvoeren en bereik je  resultaten die je niet voor mogelijk had gehouden!