Doelgerichte Intervisie

Doelgerichte Intervisie voor Professionals

Wil je Professionals binden én boeien?

Wil  je dat Professionals van elkaar leren binnen je organisatie, maar komt dat onvoldoende van de grond?

Ben je als Professional op zoek naar verbinding binnen de organisatie en wil je je kwaliteiten beter kunnen benutten?

Onze aanpak

Wij bieden een nieuwe methode, “Doelgerichte Intervisie”, die intervisie binnen jouw organisatie op een inspirerende en scherpe manier inbedt. Doelgerichte intervisie zorgt ervoor dat je leert van elkaars ervaringen, gericht op de kerndoelen van de organisatie.

Resultaat

Een lerende organisatie waarin Professionals zich thuis voelen, waardoor zij meer impact zullen hebben op het bereiken van de kerndoelen van de organisatie en durven te excelleren. Het versterkt de concurrentiepositie en maakt de organisatie een aantrekkelijke plek om te werken. Dit trekt weer de beste nieuwe Professionals aan.

In tegenstelling tot de gebruikelijke intervisie-methoden is Doelgerichte intervisie niet alleen gericht op de individuele thema’s van de deelnemers, maar ook op de kerndoelen van de organisatie. Hierdoor heeft Doelgerichte Intervisie rechtstreeks invloed op duurzame samenwerking, omzet én winst.

Professionals ervaren doelgerichte intervisie als een veilige, inspirerende en lerende werkvorm, die hen meer zelfvertrouwen geeft zodat ze hun kwaliteiten beter benutten en effectief  inzetten voor de kerndoelen.

Onze ondersteuning

We zetten in nauw overleg een duurzaam intervisie programma op, waar alle Professionals aan deel kunnen nemen.

Wij faciliteren de intervisiegroepen scherp en doelgericht zodat ze direct effectief aan de slag kunnen. Onze ervaring leert dat de groepen na ongeveer 6 bijeenkomsten voldoende skills hebben om op eigen kracht verder te gaan.

 

Doelgerichte Intervisie voor HR

Ben jij de enige allround HR professional binnen jouw organisatie en wil je graag sparren met HR professionals van andere organisaties?

Ben je de enige jongere in het HR team en wil je graag met andere Young Professionals van gedachte wisselen over leiderschap, persoonlijke ontwikkeling of inhoudelijke thema’s?

Onze aanpak

Wij organiseren en faciliteren intervisiegroepen met andere HR professionals die dezelfde doelstellingen hebben als jij. We maken daarbij gebruik van Doelgerichte Intervisie. Doelgerichte intervisie zorgt ervoor dat je leert van elkaars ervaringen, gericht op jouw kerndoelen

Resultaat

Je leert van elkaar effectiever om te gaan in werksituaties waardoor je meer impact krijgt in de organisatie waar je voor werkt. Thema’s die aan bod komen zijn o.a. persoonlijk leiderschap, essentialism, beïnvloeden en dingen voor elkaar krijgen.

Binnen doelgerichte Intervisie is het ook mogelijk om een HR thema als centraal gespreksonderwerp te kiezen. In dat geval gaan de eerste sessies over gezamenlijk leren over het thema zodat in de vervolgsessies de focus komt op hoe het thema effectief in te voeren binnen jouw organisatie.

Onze ondersteuning

Als je je bij ons aanmeldt onderzoeken we eerst wat jij zoekt in intervisie. Vervolgens regelen we een groep van 5 tot maximaal 10 HR professionals die met vergelijkbare vragen zitten.

Wij faciliteren de intervisiegroep scherp en doelgericht zodat ze direct effectief aan de slag kunnen. Indien de groep dit wenst, kunnen wij de deelnemers tijdens de bijeenkomsten opleiden om zonder begeleiding verder te gaan.

Intervisie HR professionals Woningcorporaties

Ben je HR professional binnen een Woningcorporatie en wil je graag leren van HR professionals binnen andere Woningcorporaties?

Heb je teveel te doen, zodat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet?

Wij faciliteren Doelgerichte Intervisiegroepen voor HR professionals die werkzaam zijn binnen Woningcorporaties.

 

Intervisie MKB HR professionals

Doe jij het HR werk voor 1 of meer MKB ondernemingen en voel je je soms eenzaam op je vakgebied

Wil je graag meer impact op het ondernemingsresultaat?

Wij faciliteren Doelgerichte Intervisiegroepen voor HR professionals die werkzaam zijn binnen MKB bedrijven.

Contact

Wil je meer weten. Bel Gideon Boekenoogen, 06 – 18 54 93 68. Hij coördineert de Intervisie-activiteiten van HR22.